Zondag 27 mei 2018

Jonge Hondendag v.d. Posthoornwieke & Eaglespur!

Jaarlijks organiseren wij Jonge Hondendagen, voor de bij ons geboren nesten van het jaar ervoor, of samen met aanverwante nesten van bevriende fokkers.

Deze dagen zijn op uitnodiging, zodat de leeftijden van de honden overeenkomen en het een overzichtelijke groep blijft.

Voor de eigenaren van deze jonge Machester Terriers is het een mooie gelegenheid om te genieten van hun hond in het midden van andere Manchesters zeker omdat je het ras niet op ieder hoek van de straat tegen komt normaal gesproken. Dit is dan ook de uitgelezen kans om kennis te maken met andere rasgenoten. Men kan met elkaar sparren over de diverse gedrag of uiterlijke overeenkomsten.

Voor ons als fokker is het natuurlijk enorm leuk om de honden weer terug te zien en daarnaast de uitgelezen kans om te zien en te horen of de gedane combinatie ook daadwerkelijk het beoogde resultaat behaald heeft.

De honden hebben heerlijk kunnen rennen en ravotten met elkaar, gevolgt door een coolingdown in een van badjes of even languit rusten in de schaduw onder een parasol in het gras! Ook de behendigheidstoestellen werden volop gebruikt, vaak niet zoals het hoort maar de lol was er niet minder om.

Wij kijken terug op een plezierige, zonovergoten dag met vrolijke honden en gezellige mensen! Wij willen dan ook de eigenaren bedanken voor hun komst en meegenomen gezelligheid!

Tussendoor zijn er mooie stand- en kopfoto’s van de honden gemaakt door Sandy Krijgsveld!

Onze speciale dank gaat uit naar allen die ons geholpen hebben om er een geslaagde dag van te maken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”800″ gallery_height=”600″ cycle_effect=”cover” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]