PUPPY INFORMATIE

Regelmatig hebben we een nest Manchester Terriërs die voldoet aan de fok eisen van de Nederlandse Manchester Terriër Club (MTCN). Pups worden geboren in de huiskamer en goed gesocialiseerd. Ze maken kennis met allerhande huiselijke geluiden, vreemde mensen, kinderen en dieren om ze voor te bereiden op hun leven bij hun nieuwe baasjes. Vanzelfsprekend zijn de pups wanneer ze worden overgedragen aan hun nieuwe baasjes ontwormt, gevaccineerd en gechipt, vergezeld met stamboom, een Europees paspoort en enkele weken voeding. Wanneer de pups de leeftijd van 6 weken hebben bereikt en de eerste enting gehad, gaan de pups mee naar onze hondenschool (www.hondenschooldedemsvaart.nl). In de hondenschool wordt verder gewerkt aan de socialisatie. Pups die om een één of andere reden langer blijven dan 8 weken worden ingedeeld in een puppy klasje. Op deze manier kunnen wij de pups de eerste beginselen van de opvoeding tot een sociale stabiele hond meegeven.

Opvang tijdens vakantie periodes is mogelijk, uw pup mag/kan langer blijven dan 8 weken of eventueel terug komen. De trainingen op gebied van socialisatie, habituatie (gewenning), zindelijkheidstraining e.d. gaan in deze belangrijke fase in het leven uw pup door. Pups gaan mee naar de hondenschool en worden ingedeeld in een puppy klasje. Een pup leert in de periode van 8 tot en met 12 weken heel snel. Het spreekt voor zich dat een pup in deze periode veel moet leren om uit te kunnen groeien tot een prettige huisgenoot. Mits nodig krijgen de pups een vervolgenting en ontworming toegediend. Heeft U interesse in een puppy van één van de oudste hondenrassen (terriërs) ter wereld, dan bent U geheel vrijblijvend van harte welkom kennis te maken met onze honden. Tel.nr.: 0523-613265 / 0621800580

VERWACHT:

 In de eerste helft van maart verwachten wij puppy’s uit de combinatie Tess v.d. Posthoornwieke & Eaglespur Ulysses ! Klik op de naam van de ouders voor meer info!


GEBOREN:

 

8 januari zijn de puppy’s geboren uit de combinatie Rose – Eaglespur Ash Rose & Black idol’s Brad Pit! Klik op de naam van de ouders voor meer info!  Klik hier voor de foto’s!