Mandy v.d. Posthoornwieke | MANDY

03 oktober 2001 – 10 februari 2011 Vader: Eaglespur Centurion Moeder: Corduroy’s Pearly Stamboom: Klik hier DNA-test vWD: VRIJ
Behaalde resultaten:
  • Nederlands Kampioen
  • Internationaal Kampioen

 

Met heel veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze liefste Mandy. Mandy, het super lieve hondje, misschien wel te lief voor een terrier. Als Mandy je aankeek, moest je wel toegeven aan haar wensen. Helaas mocht Mandy niet oud worden en verliet ze ons veel te vroeg.


Twee donkerbruine hondenogen keken mij heel verdrietig aan. Het is alsof ze wilde vragen:  “is nu de tijd voor mij om te gaan?”. Verdrietig moest ik dit beamen, drukte haar zachtjes aan mijn hart. Liefste ging ik met haar samen, deze weg vol pijn en smart. Heel veel dank voor al je liefde, heel veel dank voor al je trouw. Mandy-lief ga nu maar slapen, dank je wel, wij houden van jou. Rust zacht lieve Mandy.