22-09-2019

Op deze zonnige dag zijn de jonge honden uit de nesten van vorig jaar samengekomen. De 9 jonge honden uit 6 verschillende combinaties hebben kunnen spelen en rennen met elkaar. Jammer genoeg waren de nestjes niet geheel compleet maar dat maakte de gezelligheid er niet minder om. Een aantal honden hebben samen met hun eigenaar (of alleen) enthousiast gebruik gemaakt van de opgestelde behendigheidstoestellen. Een aantal honden lieten zien dat ook Manchester Terriërs waterratten kunnen zijn, de gevulde schelpen met water werden dan ook gebruikt om flink in te plonzen.

Tussendoor zijn er foto’s gemaakt van de honden, waarvan u een selectie hier kunt terugzien. De middag werd afgesloten met een barbecue op het terras van Hondenschool Dedemsvaart!

Terugkijkend op een geslaagde dag met vrolijke honden en gezellige mensen!

Hartelijk dank aan de eigenaren voor hun komst! Wij zijn erg blij met uw komst, waardoor wij kunnen zien hoe de hond uitgegroeid is en om te horen hoe hij/zij bevalt.

Graag bedanken wij ook eenieder die geholpen heeft om deze dag soepel te laten verlopen.

[ngg_images gallery_ids=”66″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow”]

Klik hier voor de gallerie!

 

Jaarlijks worden er Jonge Hondendagen georganiseerd, voor de geboren nesten van het jaar ervoor.

Deze dagen zijn op uitnodiging, zodat de leeftijden van de honden overeenkomen en het een overzichtelijke groep blijft.

Voor de eigenaren van deze jonge Machester Terriërs is het een mooie gelegenheid om te genieten van hun hond in het midden van andere Manchesters zeker omdat je het ras niet op ieder hoek van de straat tegen komt normaal gesproken. Dit is dan ook de uitgelezen kans om kennis te maken met andere rasgenoten. Men kan met elkaar sparren over de diverse gedrag of uiterlijke overeenkomsten.

Vanuit de fokker gezien is het natuurlijk enorm leuk om de honden weer terug te zien en daarnaast de uitgelezen kans om te zien en te horen of de gedane combinatie ook daadwerkelijk het beoogde resultaat behaald heeft.