02-06-2019

Jaarlijks worden er Jonge Hondendagen georganiseerd, voor de geboren nesten van het jaar ervoor.

Deze dagen zijn op uitnodiging, zodat de leeftijden van de honden overeenkomen en het een overzichtelijke groep blijft.

Voor de eigenaren van deze jonge Machester Terriërs is het een mooie gelegenheid om te genieten van hun hond in het midden van andere Manchesters zeker omdat je het ras niet op ieder hoek van de straat tegen komt normaal gesproken. Dit is dan ook de uitgelezen kans om kennis te maken met andere rasgenoten. Men kan met elkaar sparren over de diverse gedrag of uiterlijke overeenkomsten.

Vanuit de fokker gezien is het natuurlijk enorm leuk om de honden weer terug te zien en daarnaast de uitgelezen kans om te zien en te horen of de gedane combinatie ook daadwerkelijk het beoogde resultaat behaald heeft.

Op deze zonovergoten dag waren 3 nesten uitgenodigd. Jammer genoeg waren de nesten niet helemaal compleet waardoor er een kleine groep honden aanwezig was. Het maakte de dag niet minder gezellig. Na het maken van de foto’s werd er volop genoten van de spelende jonge MT’s die na het rennen een verfrissende duik namen in één van de badjes met water. Snel werd het toch te warm op het veld waarna de verkoeling werd gezocht op het terras onder de parasols. De middag werd afgesloten met een barbecue!

Terugkijkend op een geslaagde dag met vrolijke honden en gezellige mensen!

Hartelijk dank aan de jonge hondeneigenaren voor hun komst!

 

 

[ngg_images gallery_ids=”58″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow”]

Klik hier voor de gallerie!