Zondag 30 september 2018

Jonge Hondendag v.d. Posthoornwieke & Eaglespur

Jaarlijks worden er Jonge Hondendagen georganiseerd, voor de geboren nesten van het jaar ervoor. Deze dagen zijn op uitnodiging, zodat de leeftijden van de honden overeenkomen en het een overzichtelijke groep blijft. Voor de eigenaren van deze jonge Manchester Terriërs is het een mooie gelegenheid om te genieten van hun hond in het midden van andere Manchesters, zeker omdat je het ras niet op ieder hoek van de straat tegen komt normaal gesproken. Dit is dan ook de uitgelezen kans om kennis te maken met andere rasgenoten. Men kan met elkaar sparren over de diverse gedrag of uiterlijke overeenkomsten. Vanuit de fokker gezien is het natuurlijk enorm leuk om de honden weer terug te zien en daarnaast de uitgelezen kans om te zien en te horen of de gedane combinatie ook daadwerkelijk het beoogde resultaat behaald heeft.
 
Op deze dag zonnige dag zijn een mooi aantal honden, (van drie verschillende nesten) met hun eigenaren uit allerlei windstreken afgereisd naar het mooie Overijssel. Sommige eigenaren hebben naast hun jonge Manchester Terriër ook al een volwassen exemplaar. Deze waren natuurlijk ook van de partij en zeker leuk om deze volgroeide honden terug te zien.
Onze accommodatie waar wij de hondenschool runnen is ideaal voor deze reünie. De honden hebben heerlijk kunnen rennen en ravotten met elkaar en de veiligheid is gewaarborgd door een degelijk hek en een extra veiligheidssluis bij de ingang. Ook kunnen er diverse behendigheidstoestellen  uitgeprobeerd worden met de black & tan viervoeters.
 
Tussendoor zijn er stand- en kopfoto’s van de honden gemaakt,
naast natuurlijk de vele actiefoto’s die zijn gemaakt op het veld!
 
Terugkijkend op een plezierige en ontspannen dag met vrolijke honden en gezellige mensen!
 
Wij willen dan ook de eigenaren bedanken voor hun komst en meegenomen gezelligheid!
Onze speciale dank gaat uit naar allen die ons geholpen hebben om er een geslaagde dag van te maken.
 
Zie hieronder een impressie van deze dag!
 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]